Notiks vebinārs darba devējiem par dažādības vadības stratēģijas izstrādi un ieviešanu

Sabiedrības integrācijas fonds (SIF) 26. septembrī aicina darba devējus uz tiešsaistes vebināru “Dažādības vadības stratēģijas izstrāde un ieviešana”, kas norisināsies 15 vebināru cikla ietvaros par iekļaujošu darba vidi, dažādības vadību un praktiskajiem aspektiem dažādības ieviešanā organizācijās.

Vebinārs dos iespēju apzināties, kas ir dažādības vadības stratēģija, un iepazīties ar praktiskiem stratēģiju izstrādes un ieviešanas piemēriem.

Diskusijas moderatore, eksperte dažādības un ilgtspējas jautājumos, Dace Helmane ieskicēs, kas ir dažādības vadības stratēģija un kādēļ tā ir nepieciešama mūsdienu organizācijās.

Vebinārā piedalīsies:

  • Alda Sebre, Sabiedrības integrācijas fonda Sociālās saliedētības departamenta direktore
  • Laura Treimane, Latvijas Bankas ilgtspējības projektu vadītāja

Dažādu organizāciju pārstāvji dalīsies ar stratēģiju izstrādes un ieviešanas praktiskiem piemēriem, akcentējot:

  • kādēļ organizācija nolēma izstrādāt dažādības vadības stratēģiju;
  • vai un kā stratēģijas izstrādē tika iesaistīti darbinieki;
  • kas organizācijā ir atbildīgs par stratēģijas ieviešanu?

Vebinārs būs vērtīgs gan organizāciju vadītājiem un cilvēkkapitāla speciālistiem, gan visiem interesentiem, kas vēlas izprast, kā pilnveidot dažādības vadības praksi savā organizācijā.

Dalībai vebinārā iespējams pieteikties, aizpildot reģistrācijas formu šeit. Pirmā vebināra ieraksts no Sabiedrības integrācijas fonda 15 tiešsaistes vebināru cikla par dažādības vadību un iekļaujošu darba vidi pieejams platformā dazadiba.lv Vebinārs: Iekļaujoša darba vide – konkurētspējas faktors – Dazadiba.lv