Viedokļi

Apkopojums šīs vasaras sarunu festivāla “LAMPA” diskusijām

Šovasar,5. un 6. jūlijā, jau 10.reizi notikušais sarunu festivāls "LAMPA" bija patieši pasākumiem bagāts, taču tajā izskanējušais ir aktuāls vēl šobrīd! Sabiedrības integrācijas fonda ekspertes ir apkopojušas vairākas diskusijas, kuru tēmas ir saistītas ar dažādiem darba vidē aktuāliem jautājumiem.

Citi resursi

Viedokļi

Nereti, runājot par neirodažādību, nākas dzirdēt atturīgu vai pat noliedzošu reakciju, sakot, ka biznesa vide nav aprūpes iestāde un darba devējam nav jāizdabā visām darbinieku kaprīzēm. Tomēr tā ir tuvredzīga attieksme. Pirmkārt, spēks ir daudzveidībā – jo vairāk dažādu perspektīvu, jo dzīvotspējīgāks ir bizness. Otrkārt, mēs nerunājam par kaprīžu izpildi, bet par barjeru noņemšanu pilnai cilvēka spēju realizācijai, dodot iespēju īstenot savu pilno un labāko potenciālu.

Ikona Bultiņa pa labi Bultiņas pa labi apraksts
Viedokļi

Nu jau pagājis pusgads kopš jaunās CSRD jeb Korporatīvās ilgtspējas ziņošanas direktīvas spēkā stāšanās Eiropas Savienībā, kā rezultātā investori, darbinieki, klienti un aktīvisti arvien uzstājīgāk sagaida, ka organizācijas pēc būtības pārveidos savu darbību, par prioritāti izvirzot vides, sociālos un pārvaldības (ESG) jautājumus.

Ikona Bultiņa pa labi Bultiņas pa labi apraksts
Skatīt citus resursus Ikona Bultiņa pa labi Bultiņas pa labi apraksts