Notiks vebinārs darba devējiem par dažādības aspektiem ilgtspējas pārskatā

Sabiedrības integrācijas fonds (SIF) 17. oktobrī aicina darba devējus uz tiešsaistes vebināru “Dažādības aspekti ilgtspējas pārskatā – kas jāņem vērā?”, kas norisināsies 15 vebināru cikla ietvaros par iekļaujošu darba vidi, dažādības vadību un praktiskajiem aspektiem dažādības ieviešanā organizācijās.


Diskusijas moderatore, eksperte dažādības un ilgtspējas jautājumos, Dace Helmane ieskicēs,
• ko no uzņēmumiem prasa jaunais ilgtspējas informācijas atklāšanas regulējums;
• kāda informācija par dažādības aspektiem ir iekļaujama ilgtspējas pārskatā;
• kādos gadījumos šī informācija būs jāatklāj publiski?


Lidostas pieredzē par informācijas pārvaldību uzņēmumā ilgtspējas pārskata sagatavošanai, ietverot dažādības datu iekļaušanu ilgtspējas ziņojumā, dalīsies Santa Auguste-Šole, VAS “Starptautiskā lidosta “Rīga”” Ilgtspējas un vides pārvaldības nodaļas vadītāja.


Adriāna Kauliņa, “Tet” Ilgtspējas attīstības direktore, stāstīs par “Tet” pieredzi ilgtspējas pārskatu sagatavošanā un pielāgošanos jaunajām ES ziņošanas prasībām.


Savukārt Alise Artamonova, ZAB “COBALT” juriste, iepazīstinās ar juridiskajiem riskiem saistībā ar nepatiesu vai nepilnīgu dažādības aspektu atspoguļošanu ilgtspējas pārskatos.


Dalībai vebinārā iespējams pieteikties, aizpildot reģistrācijas formu šeit (līdz 16. oktobra 12.00, ieskaitot). Iepriekšējo šī cikla vebināru ieraksti pieejami platformā dazadiba.lv!