Viedokļi

Delfi.lv. Sigita Zankovska-Odiņa, Karolīna Auziņa: Lai dažādības vadība nav tukši vārdi

Laikā, kad darba devēji sastopas ar cilvēkresursu trūkumu un globālā tirgus daudzveidību kā ikdienas izaicinājumiem, dažādības un iekļaušanas jautājumi ir neatņemama organizācijas ilgtspējas un ilgtermiņa attīstības sastāvdaļa, kas palīdz piesaistīt talantīgus darbiniekus, atklāt jaunus tirgus un rast risinājumus dažādām problēmām. Taču ne visām organizācijām ir pietiekoši daudz zināšanu, lai šos principus saprotami un efektīvi integrētu savā darbībā. Tādēļ gan iesācējiem, gan tiem, kas meklē padziļinātas zināšanas, ļoti noderīgi ir materiāli, kas vienuviet apkopo gan ieteikumus, gan labās prakses piemērus.

Citi resursi

Viedokļi

Dažādības vadības īstenošanas priekšrocības organizācija sāk izjust brīdī, kad dažādību izprot nevis kā modes lietu, bet kā apzinātu un mērķtiecīgu darbību kopumu, kas dod rezultātus visām iesaistītajām pusēm. Dažādība ir tik plašs jēdziens, ka dažkārt par to sanāk runāt pārāk abstrakti, taču ieguvumi ir pavisam reāli un praktiski. Lūk, piecas pierādītas priekšrocības, kuras novērtē organizācijas Latvijā un pasaulē, kas dažādību atpazinuši kā iespēju, nevis ierobežojumu savu mērķu sasniegšanai.

Ikona Bultiņa pa labi Bultiņas pa labi apraksts
Viedokļi

Šovasar,5. un 6. jūlijā, jau 10.reizi notikušais sarunu festivāls "LAMPA" bija patieši pasākumiem bagāts, taču tajā izskanējušais ir aktuāls vēl šobrīd! Sabiedrības integrācijas fonda ekspertes ir apkopojušas vairākas diskusijas, kuru tēmas ir saistītas ar dažādiem darba vidē aktuāliem jautājumiem.

Ikona Bultiņa pa labi Bultiņas pa labi apraksts
Skatīt citus resursus Ikona Bultiņa pa labi Bultiņas pa labi apraksts